Dienas horoskops 25.10.2017.

Auns

Tu beidzot sasniegsi gara ceļojuma beigas. Pārāk neatslābsti, ir daudz piedzīvojumu, kas gaida ne tik tālā nākotnē. Tiec galā ar vilšanos, dubultojot jūsu centienus izveidot kaut ko pozitīvu. Planētu stāvoklis nav ideāls lielu pirkumu veikšanai. Kāds no pagātnes pievērsīs tavu uzmanību.

Vērsis

Neptūns šodien aizēno jūsu skatu, kā tilla gabals, kas viegli uzlikts pār tavām acīm. Strādājot pie neskaidrībām, padomājiet dziļāk par nesenajiem notikumiem, kas jūs ir satraukuši. Pie horizonta parādās priekšrocības. Lai uzlabotu uzmanību, dzeriet zaļo tēju.

Dvīņi

Venēra un Jupiters atkal pieprasa no jums smagu darbu un pazemību. Ir laba diena, lai attīstītu attiecības, kas tuvākajā nākotnē varētu uzlabot jūsu profesionālo attieksmi. Godīgums, kā vienmēr, šodien ir labākā politika. Skaitlis četri pavadīs visu dienu un palīdzēs koncentrēt jūsu enerģiju.

Vēzis

Šodien turieties pa gabalu no sociālajiem medijiem. Tā ir kā izlietne, kas pilna neīstām dzīvēm. Koncentrējieties uz īsto. Nodibiniet pozitīvu saikni ar kādu darbā; tās varētu kļūt par abpusēji izdevīgām attiecībām. Ļaujiet putniem būt par jūsu gara vadītājiem. Tiem ir svarīga ziņa, ar ko dalīties.

Lauva

Daži no jums šodien iemīlēsies, Lauvas, un nav vērts ar to cīnīties. Neļauj kaislībai tevi aizraut. Ļaujiet lietām sekot to dabiskajam procesam. Izmaiņas darbā sarežģī jūsu dzīvesveidu. Sāciet jaunu rutīnu, kas uzlabos jūsu garīgo labklājību. Balsij no nesenas pagātnes ir labs padoms.

Jaunava

Jaunava, Saule un Mēness jūsu saules diagrammā ir harmoniski, lai jūs justos līdzsvaroti un apmierināti. Veidojiet pozitīvus sakarus ar personu, ar kuru nesen satikāties. Atrodiet unikālu veidu, kā pasniegt sevi citiem. Meklējiet kaut ko, kas stimulētu jūsu radošumu. Šodien ir laba diena, kurā izvēlēties oranžo krāsu. Tā šodien ir tavas enerģijas avots.

Svari

Laiks gūt panākumus! Bedre, kurā esat attapies, neaizraksies pati no sevis. Izveidojiet kāpnes un izkāpiet no tās. Izvēlieties kursus, lai iegūtu jaunas prasmes, kas uzlabos jūsu karjeras izredzes. Noslēpumi apdraud svarīgu draudzību. Veltiet laiku dienasgrāmatas rakstīšanai, lai attīrītu savas domas pirms tālruņa zvana veikšanas.

Skorpions

Ielieciet papildu enerģiju noderīgās nodarbēs. Pielieciet pūles, lai atcerētos lietu kombinācijas, jo ​​notikums, kas ir pie horizonta, tās pieprasīs. Prasi pretī labu par labi padarītu. Jūsu enerģijas garšviela šodien ir melnie pipari. Izmantojiet tos, lai uzlabotu savu enerģiju un koncentrētu uzmanību.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru